EAST MAG

Chcete pomôcť? Zájdite k útulkáčom

Útulok UVP Košice

Vianočný čas otvára peňaženky všetkým. Chceme našich najbližších prekvapiť darčekmi, ktoré ich potešia, doprajeme si aj kvalitné štedrovečerné dobroty. Aj IT-čkári myslia na potrebu pomáhať. Spoločnosti lokálneho IT Valley predsa pravidelne organizujú zbierky či dobrovoľníčia. Ak chcete svojou trochou pomôcť aj tesne pred Štedrým dňom, dávame vám do pozornosti event Vianoce v útulku 2018. Aj štvornohí maznáci, o ktorých sa stará Útulok UVP Košice, si zaslúžia krajšie sviatky.

Vianoce v útulku UVP Košice

REKLAMA

 

V sobotu 22. decembra od 10:00 do 16:00 hod. navštívte útulok, ktorý sídli na Ceste pri Haniske, a užite si vianočnú atmosféru spolu s psíkmi a dobrovoľníkmi, ktorí sa o nich starajú. Sobotný deň môžete stráviť aj prechádzkou spojenou s venčením. Samozrejme, v útulku bude pripravené aj niečo teplé na zahriatie a tradičná kapustnica.

Dostupné aj MHD

Akciu podporil aj Dopravný podnik mesta Košice. „Dopravný podnik nám vyšiel v ústrety a zintenzívnil pravidelné premávanie spoja číslo 21, ktorým sa záujemcovia dostanú na našu udalosť v útulku. Aj touto cestou sa im za tento čin chceme poďakovať,” vyjadrila sa Mia Nováková, členka Únie vzájomnej pomoci ľudí a psov, ktorá podujatie spoluorganizuje.

UVP Košice Vianoce v útulku 2018
Minuloročné Vianoce v útulku

Na zastávku Ludvíkov dvor, v blízkosti ktorej sa nachádza útulok, pôjde zo Staničného námestia autobus č. 21 pravidelne o 9:30, 11:30, 13:20 a 15:30 hod. a domov sa zas dostanete spojmi o 10:00, 12:00, 14:15 a 16:00 hod.

Vianoce v útulku
List Ježiškovi od útulkáčov poradí aj vám.

Ak neviete, čo psíkovia potrebujú, organizátori pripravili ťahák v podobe listu pre Ježiška, kde nájdete veci, ktoré útulok pre svoj každodenný chod potrebuje a bude zaň vďačný.

Útulok UVP myslel aj na tých, ktorých vianočné prípravy zahltia – pomôcť mu môžete aj prostredníctvom voucheru z pohodlia domova.

Edita Fabian Hilgartová

komentáre 2