EAST MAG
4F Slovenský zväz biatlonu

Slovenský zväz biatlonu má nového sponzora

Značka 4F už niekoľko rokov spolupracuje so športovými tímami a pripravuje oblečenie pre poľské asociácie lyžovania, biatlonu, atletiky, rýchlokorčuľovania a hádzanej. V tomto roku po prvýkrát oblečie aj národný tím zahraničnej reprezentácie. Zmluva o spolupráci so Slovenským zväzom biatlonu bola podpísaná na štyri roky.

Už 10 rokov 4F spolupracuje s Poľským zväzom biatlonu, pre ktorý pripravuje štartovacie kombinézy a oblečenie pre reprezentáciu. Táto dlhodobá kooperácia s poľskými zväzmi a skúsenosti s navrhovaním športového oblečenia, vyrábaným tak, aby vyhovovalo potrebám biatlonistov, umožňujú vytváranie profesionálnych štartovacích kombinéz prispôsobených požiadavkám tohto športového odvetvia.

REKLAMA

Som veľmi rád, že sme začali spoluprácu so Slovenským zväzom biatlonu – je to prvá spolupráca značky 4F so zahraničným športovým zväzom. 4F realizuje zahraničnú expanzívnu stratégiu už niekoľko rokov. Otvárame nové obchody na Slovensku a budujeme našu predstavu na zahraničných trhoch. Úspechy, ktoré dosiahli slovenskí reprezentanti počas tohtoročných olympijských hier v Pchjongčchangu a veľmi dobré výsledky žien na BMW IBU WORLD CUP BIATHLON, nás napĺňajú hrdosťou. Bude skvelé sledovať slovenské biatlonistky v nadchádzajúcej sezóne pri súťažení v oblečení od 4F. Dúfam, že táto zmluva začne spoluprácu s úspešnými zahraničnými zastúpeniami,“ hovorí Igor Klaja, prezident OTCF S.A.

4F Slovenský zväz biatlonu
Podľa zmluvy 4F pripraví špecializované štartovacie a tréningové oblečenie, ako aj kompletnú zimnú a letnú kolekciu pre celý národný tím slovenského biatlonu. „Keď sme hľadali partnera, kontaktovali sme niekoľko spoločností a chceli sme nájsť takú, ktorá by vyhovovala našim očakávaniam a bola by schopná splniť technické a estetické požiadavky našich reprezentantov. Dostali sme veľmi dobré odporúčania od našich poľských partnerov, ktorí spolupracovali s 4F už roky. Rozhodne nám to pomohlo pri rozhodovaní. Sme spokojní s dizajnom a kvalitou dodávaných produktov. Kombinéza spĺňa funkčné požiadavky našich športovcov, zimná kolekcia kombinuje funkčnosť s dobrým dizajnom. Sme spokojní so súčasným priebehom spolupráce, hoci záverečným testom bude začiatok nadchádzajúcej sezóny,“ hovorí Tomáš Fusko, predseda Slovenského zväzu biatlonu.

Prvé obchody 4F na Slovensku boli otvorené v Poprade a Žiline v roku 2016. V súčasnosti má 4F štyri vlastné obchody a tento rok otvorí ďalšie dva v Banskej Bystrici a Martine. Otvorenie obchodov 4F v Bratislave je naplánované na budúci rok.

4F Paulína Fialková


OTCF

Spoločnosť OTCF je poľská spoločnosť, ktorá vznikla z vášne pre šport. Špecializuje sa na tvorbu, výrobu, predaj športového oblečenia a príslušenstva pre bežných zákazníkov a aj pre profesionálnych športovcov. Vo svojom portfóliu má spoločnosť značky 4F a Outhorn, rovnako ako aj multi-brand obchod 4Faces. Myšlienkou OTCF je spojiť schopnosti a technológie sveta športu so svetom štýlu a módy. Práve vďaka zapojeniu zamestnancov spoločnosti vznikli výrobky, ktoré nosia olympijskí športovci, profesionálni športovci, ale aj amatéri a nadšenci akejkoľvek fyzickej aktivity. Stratégiou OTCF je neustály vývoj. Preto spoločnosť zlepšuje ponuku a pripravuje nové projekty. Taktiež začala expanziu na vonkajšie trhy.

tlačová správa

Pridajte komentár