EAST MAG
Ness

IT office Nessu pod Tatrami

Slávnostné otvorenie pobočky firmy Ness v centre Popradu sa konalo vo štvrtok 11. októbra 2018 v priestoroch popradskej Reduty.

Office v Poprade je výsledkom dvojročného plánovania a analýz. Funguje od začiatku júla, aktuálne v ňom pracuje prvý väčší tím, ktorý spolupracuje s Košicami aj zákazníkmi v USA.

REKLAMA

Cieľom pobočky pod Tatrami je rozšíriť rady IT špecialistov o ľudí, ktoré musia za prácou do Košíc dochádzať – či už priamo z podtatranskej oblasti, alebo aj zo západného Slovenska.

Tešíme sa z toho, čo sme v Poprade začali. Úspech z Košíc a okolia chceme roznášať ďalej a Poprad nám veľmi prirodzene zapadol do tohto zámeru. Pre mesto Poprad sme sa okrem vhodnej geografickej polohy vo veľkej spádovej oblasti, rozhodli po analýze výsledkov našich prieskumov, ale aj vďaka veľkému záujmu a entuziazmu Popradčanov, reprezentovaných napríklad aj bývalým viceprimátorom p. Wzošom. Na pôsobenie v Poprade sa tešíme, vládne tu totiž skvelá atmosféra plná nadšenia, otvorenosti a podpory,“ vysvetlil Marek Uhrín, Managing Director Ness KDC.

V stále pomerne novej pobočke Ness sú už naplnené pracovné pozície na projekte Solar Turbines z oblasti Internet of Things. Dokopy na riešeniach pracuje 150 špecialistov v Košiciach a Poprade. Okrem toho však Ness pracuje na ďalších projektoch pre klientov z oblastí financií, médií, automobilizmu, dopravy, telematiky a big data.

Pridajte komentár