EAST MAG
Meet Joe

FOTO: Pozrite si, ako dopadlo stretnutie Meet Joe!

Preplnené Gesto, príjemný večer a spíker, ktorý zaujal aj tým, že schudol viac ako 70 kilogramov za posledné 4 roky. Meet Joe – stretnite sa s Joeom, bola akcia, ktorú organizovala spoločnosť Siemens Healthineers v spolupráci s Košice IT Valley.

Joe riešil štandardný problém. Programátor má veľa práce, nevie, čo skôr a do toho ešte musí komunikovať s manažérom a zákazníkom. To všetko generuje stres. Nie každý sa s ním dokáže dobre vyrovnať. Základ je podľa neho pochopiť samého seba, až potom nám je jednoduchšie pochopiť druhých ľudí.

Marián Zorkovský, ktorý stojí na čele spoločnosti, vníma svoju spoločenskú zodpovednosť za rozvoj IT priemyslu v regióne.

Veľmi radi a úprimne sa podelíme s košickou IT komunitou o akúkoľvek príležitosť spoznávať IT osobnosti svetového mena, s ktorými úzko spolupracujeme.”

Práca vývojárov je podľa neho vysoko náročná, hlavne z dôvodu komplexity problémov, ktoré riešia. Téma, ktorej sa na akcii venovali, mala upozorniť na to, že okrem samotného programovania je potrebné disponovať aj mnohými ďalšími vedomosťami a zručnosťami.

Spoločným organizovaním tejto akcie sa nám, pevne v to verím, podarilo pozdvihnúť IT kultúru v širšom priestore než iba v našej spoločnosti. V tomto zmysle chceme v spolupráci pokračovať a máme pripravené ďalšie námety pre podujatie podobného charakteru,” pokračoval Zorkovský.

Radoslav Tumidalský zo spoločnosti Siemens Healthineers sa tešil z vydareného podujatia, ktoré obohatilo IT komunitu.

„S J. B. Rainsbergerom máme vyše 5 rokov spolupráce a teraz sme to mohli rozšíriť o externé podujatie, na ktorom Joe svojím príspevkom – Programming is the easy part, pritiahol kolegov nielen z našej spoločnosti, ale aj z ďalších z košického regiónu.”

Joe si Košice ako mesto užil, keďže tu po prvýkrát strávil dlhší čas. Podľa jeho slov sa sem chce určite vrátiť.

 

 

Pridajte komentár