EAST MAG
Profesia days 2018

IT Valley na Profesia Days 2018

Profesia.sk – značka, ktorú pozná každý, kto si niekedy v živote hľadal prácu. Už po druhýkrát koncom septembra otvorila dvere na Spoločenskom pavilóne v Košiciach, aby na Profesia Days privítala viac ako 5000 návštevníkov hľadajúcich si prácu.

Združenie Košice IT Valley  ponúklo množstvo zaujímavých prednášok a aktivít v rámci IT a Startup zóny. Spoločnosti T-Systems Slovakia, Innogy, Astound Commerce, Bart.sk, Promiseo a Eastcubator priniesli na pódium svojich prednášajúcich, aby návštevníkom priblížili prácu v ich spoločnosti a zároveň odprezentovali novinky zo sveta IT, marketingu, startupov a projektového manažmentu.

REKLAMA

Okrem toho, viac ako 200 ľudí otestovalo svoje schopnosti a vedomosti v rámci IT FITNES TESTU.

„Tento ročník hodnotím veľmi pozitívne. Mali sme k dispozícii viac miesta, väčšiu prednáškovú miestnosť a mohli sme tak rozšíriť naše aktivity,“ zhodnotil Profesia Days 2018 Pavol Miroššay, výkonný riaditeľ Košice IT Valley.

IT Valley okorenilo tento ročník aj niečim výnimočným. „Spolu s našou členskou spoločnosťou Astound Commerce sme v rámci podujatia zorganizovali už druhý E-Commerce Meetup,“ pokračoval. Stretnutie priaznivcov a vývojarov elektronického obchodovania umožňuje zdieľať si najnovšie poznatky a vymeniť vzájomné skúsenosti.

„Pokiaľ budeme mať možnosť, určite sa radi tejto skvelej akcie zúčastníme aj budúci rok,“ uzavrel Miroššay.

Pridajte komentár