EAST MAG
Ness

V Nesse sa v lete zabávali aj deti

Jeden z najobľúbenejších a najpozoruhodnejších benefitov v spoločnosti Ness uzavrel kapitolu č. 9.

REKLAMA

Už 9 leto sa mohli zamestnanci Ness KDC spoľahnúť na starostlivosť o svoje ratolesti v priestoroch firmy a pod vedením overených animátorov.

Monika Slivková, koordinátorka projektu: „9. ročník NESS SUMMER CLUB máme úspešne za sebou. Tešíme sa z toho my organizátori, detičky ale aj rodičia. Bolo to leto, počas ktorého sa v „klubíku“ vystriedalo najviac detí vo vekovej kategórií 3- 4 rokov. Mali sme trochu náročnejšie  podmienky na organizovanie aktivít, vzhľadom k neustálym rekonštrukčným prácam v okolí, takže aj klasická prechádzka alebo  cesta na ihrisko bola  komplikovaná. Detičky napriek horúcemu letu prejavovali radosť a spokojnosť  a opäť vznikli nové kamarátstva. Chcela by som sa  poďakovať  v mene všetkých organizátorov klubu  rodičom Nessáčikov za znova prejavenú dôveru, nápady a spoluprácu. Už teraz sa veľmi  tešíme na jubilejný 10.ročník. Budeme sa snažiť pripraviť niečo nové a zaujímavé. Aby sme na naše „klubíkové“ kamarátstva  tak skoro nezabudli, od októbra sa budeme opäť stretávať  v našom Sobotňajšom klube Nessáčik.

Zlatka Rusnáková, vedúca animátorka Ness Summer Clubu: „Zažili sme toho dosť, či tancovať s učkou z BOBA BRELLI, či v KULTURPARKU kresliť , strihať, lepiť  aj prechádzka našim mestom – centrom nám spríjemňovala to veľké teplo. Znova sme si našli nových kamarátov, veľkých i malých, odvážnych  i menej smelých, ale každý deň sme sa tešili  na nich. Dobrá nálada, príjemné prostredie, smiech, občas aj malé nedorozumenia ale boli sme jedna veľká rodina, tešili sme  sa aj na mamku a ocina, aj keď  niektorí vraveli: „Ešte chvíľku ostaňme, nechce sa nám domov, dobre nám tu je .“

Toto leto sa v klube vystriedalo takmer 100 detí pod vedením 2 vedúcich a 10 asistujúcich animátorov. V rámci programu navštívili Nessáčikovia dopravné ihrisko, atrakcie Kulturparku, Ekopark SOSNA, Údolie Manitou a priamo v Nesse ich navštívilo Divadlo Gašparko, a ujovia Ľubo a Jano s ich zábavným programom. Krásne letné dni však deti trávili najmä vonku, o čom pravidelne presviedčali umelecké výtvory na priľahlých chodníkoch.

Pavol Miroššay

Bývalý výkonný riaditeľ združenia Košice IT Vallley.
pavol.mirossay@itvalley.sk

Články môžu vyjadrovať autorov subjektívny názor a postoj.

Pridajte komentár