EAST MAG
IT grafika

Len týždeň ostáva na registráciu do Deloitte Technology Fast 50

Možnosť využilo už 14 slovenských spoločností

Od spustenia tohtoročnej registrácie sa za necelé dva mesiace prihlásilo už 14 technologických spoločností zo Slovenska, ktoré sa uchádzajú o ocenenie v hlavnej kategórií Fast 50 alebo v jednej zo štyroch vedľajších kategórií: Vychádzajúce hviezdy (najmladšie spoločnosti), Veľká päťka (najväčšie spoločnosti) Cena za najväčšiu inováciu a Cena za sociálnu inováciu.

Uplynulé ročníky sú jasným dôkazom toho, že aj slovenské firmy z technologického odvetvia sú na vysokej úrovni, dosahujú výborný rast, a že sú porovnateľné s firmami z regiónu strednej Európy, keď sa v predchádzajúcich ročníkoch pravidelne umiestňovali na popredných miestach rebríčka. Veríme, že aj tento rok budú úspešné a zviditeľnia tak seba, ale aj Slovensko. 

REKLAMA

Deloitte Technology Fast 50 hodnotí rýchlo rastúce technologické spoločnosti v nasledujúcich odvetviach – komunikácie, zelené technológie, fintech, hardvér, zdravotníctvo a biotechnológie, médiá, zábavný priemysel a softvér.

Rebríček presahuje hranice strednej Európy. Všetky zúčastnené spoločnosti, ktoré spĺňajú kritériá rebríčka, sa zaradia aj do rebríčka Deloitte Fast 500 pre región EMEA.

Registráciu a súťažné kritériá nájdete na webovej stránke:http://www.deloitte.com/cefast50.

Foto: ilustračná

Deloitte

Deloitte na Slovensku je jednou z popredných spoločností poskytujúcich odborné služby v oblasti auditu, daňového a právneho poradenstva, podnikového a transakčného poradenstva a riadenia rizík. Vďaka globálne prepojenej sieti členských firiem vo viac ako 150 krajinách a teritóriách prináša Deloitte svojim klientom odbornosť svetovej úrovne a vysokú kvalitu služieb a poskytuje im poznatky, ktoré potrebujú pri riešení tých najzložitejších podnikateľských výziev. Približne 330 000 odborníkov Deloitte po celom svete sa usiluje robiť veci, na ktorých záleží.

Pridajte komentár